’JA, ...IK WIL’ Trouwen in de historische Ds. Prinszaal

Bezoekers in het Kulturhus EGW Stationsstraat 25 te Epe informeren regelmatig of de Ds Prinszaal ook gebruikt kan worden als trouwlokatie. Trouwlustigen of stellen die kiezen voor een geregistreerd partnerschap kunnen hun verbintenis laten voltrekken in de Ds Prinszaal (1912).

De Ds. Prinszaal in het Kulturhus EGW is officieel aangewezen als trouwlocatie. Dat heeft het college van B en W besloten na een verzoek hiervoor door het bestuur van het Kulturhus. De zaal is prachtig gerestaureerd en straalt een warme sfeer uit. Het gebouw heeft een belangrijke cultuurhistorische waarde. In de jaren 60 en 70 werden er in deze zaal ook huwelijken voltrokken. Het Kulturhus wordt daarmee de derde officiële trouwlocatie in de gemeente, na natuurlijk het Eper gemeentehuis en kasteel De Cannenburch in Vaassen. 
 

Voor een trouwerij in het Kulturhus moeten de gemeentelijke leges betaald worden die ook gelden voor het gemeentehuis, aangevuld met het huurbedrag van de Ds Prinszaal. De Ds Prinszaal is een romantische trouwlokatie die bij uitstek geschikt is voor een fotoreportage om deze onvergetelijke gebeurtenis voor altijd vast te leggen.
Informatie kunt u inwinnen bij wilma.kraaijenhof@kulturhusepe.nl.
Algemene informatie van de gemeente Epe inzake trouwen, klik hier.