Kulturpannetje

Datum: 

‘Een Italiaans buffet’ 

Nieuwe mensen ontmoeten, die u anders niet zou ontmoeten uit de gemeente Epe en tegelijkertijd genieten van een heerlijke driegangen maaltijd voor € 8,00 (exclusief drankjes), kan dit? We kunnen dan met elkaar praten, samen plezier hebben en heerlijk eten in het Kulturhus waar een gemoedelijke en informele sfeer gecreëerd is. We zitten met elkaar aan prachtig gedekte tafels. De soep kan aan tafel worden opgeschept voor elkaar en de hoofdmaaltijd staat klaar in de vorm van een buffet.
Dit initiatief is opgezet voor mensen die iets willen toevoegen aan hun leven en dat van anderen. Daarbij is iedereen uit de gemeente Epe welkom: jong, oud, vrienden, collega’s, gezinnen met kinderen, alleenstaanden, het maakt niet uit. Deze open eettafel wordt georganiseerd door een werkgroep van het Kulturhus EGW in Epe en is hét recept voor een hechtere gemeenschap, omdat er dan saamhorigheid en betrokkenheid ontstaat tussen bewoners van de gemeente. Om de saamhorigheid te vergroten, vinden de leden van de werkgroep het fijn om ook mensen uit te kunnen nodigen voor wie het bedrag van € 8,00 een belemmering is. Wanneer u wilt, kunt u een vrijwillige bijdrage doen in het “Maaltijd voor Maaltijd” varken. Het varken staat bij de receptie van het Kulturhus.
U kunt telefonisch reserveren bij het Kulturhus (0578 616775) of bij de receptie van het Kulturhus van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wij vernemen graag met hoeveel personen u komt en of u eventueel vervoer nodig heeft. U dient contant af te rekenen op de avond zelf, er is helaas geen mogelijkheid om te pinnen. Het gebouw is ook rolstoeltoegankelijk.

klik hier om te reserveren voor het Kulturpannetje