ZAALVERHUUR

Zaalverhuur tegen aantrekkelijke condities
Met onze prachtige locatie voelen wij ons rijk! Het onlangs verbouwde Kulturhus heeft een professioneel ingerichte Jumbo zaal met 150 stoelen, een historische Prinszaal, een foyer, een keuken en er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen waardoor er lezingen, toneelvoorstellingen, filmavonden, muziek, dans, workshops en nog veel meer kan plaatsvinden. Omdat het Kulturhus de sociale activiteiten binnen onze gemeente wil bevorderen, worden deze ruimtes verhuurd tegen aantrekkelijke tarieven en condities aan particulieren, het verenigings- en bedrijfsleven.

Neemt u vooral contact met ons op voor verdere informatie en prijsinformatie

 

 

Flexkamer

Samen lossen wij het op !

De doelstelling van de Flexkamer is verbinden, ontmoeten en samenwerken van medewerkers en managers in de non-profit. Veel beweging, bilateraal overleg kortom een dynamische ontmoetingsplek. Bank, zithoek, lange tafels, WIFI, mobiele telefoon en lap-top. Een moderne en inspirerende inrichting. Korte lijnen vergemakkelijken de mogelijkheden om samen te werken in het kader van de drie transities; Jeugdzorg, Wmo en de arbeidsparticipatiewet.

Reacties van medewerkers  “Wat een fijne werkplek” en “Wat goed om jou hier te ontmoeten”

Wat is de bedoeling ?

  • Dat wij elkaar snel vinden
  • Hierdoor ontstaan er korte lijnen
  • Kunnen wij even samen brainstormen
  • En op zoek naar de juiste oplossingen
  • ‘’Denk es even mee” en “Zoek je nog iemand”
  • “wie kan ik daarvoor bellen”

Idee is organisaties ontmoeten elkaar in de Flexkamer en werken daarnaast in de wijken. Vier organisaties gebruiken de Flexkamer.

Heeft u interesse in het gebruik van de Flexkamer dan kunt u contact opnemen met Lucette Houweling, mail lucette.houweling@kulturhusepe.nl of info via 0578-616775.

flexkamer.pngCursussen - Trainingen – Congressen - Seminars – Workshops - Vergaderingen – (Foto) exposities – Beurzen –Presentaties - Lezingen - Zondagochtend matinee – Film – Klassiek ballet – Streetdance etc.