VRIJWILLIGERS

Het Kulturhus kenmerkt zich door laagdrempeligheid en toegankelijkheid voor verschillende doelgroepen. Het is van belang dat mensen van jong tot oud zich thuis voelen. Al enkele jaren leveren vele enthousiaste vrijwilligers hun bijdrage aan de totstandkoming van de activiteiten in het Kulturhus. De vrijwilligers van de programmaraad organiseren concerten, kindervoorstellingen, Rock Evening, Bekende Epenaren en Cultureel Café. 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende vacature

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VRIJWILLIGER TUINONDERHOUD

Het Kulturhus EGW is gehuisvest in een mooi pand gelegen aan de Stationsstraat 25 te Epe. De voortuin van het monument is deels opnieuw aangelegd. Wij zoeken vrijwilligers die graag in de tuin werken en wat vrije tijd beschikbaar willen stellen.

Functie:
De vrijwilliger verricht tuinonderhoud aan de voorkant van ons pand. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit schoffelen, harken en licht snoeiwerk.

Bent u één van onze nieuwe vrijwilligers tuinonderhoud?

Profiel:
- Affiniteit  hebben met tuinieren                                                   
- Inzet in overleg.
- Betrouwbaar en doorzettingsvermogen.

Heeft u interesse om gezamenlijk de tuin te onderhouden? U kunt mailen naar lucette.houweling@kulturhusepe.nl of bellen 0578-616775. 

__________________________________________________________________________________________________________________

GEZOCHT VRIJWILLIGER LICHT EN GELUID

Het Kulturhus organiseert concerten en voorstellingen. De werkgroep vrijwilligers Licht en Geluid zoeken een nieuwe collega. Ben jij op zoek naar een leuke invulling van je vrije tijd en heb je affiniteit met licht en geluid dan ben jij degene die we zoeken!

Vrijwillig werken bij het Kulturhus heeft vele voordelen: je bouwt een leuk netwerk op, je doet ervaring op en het is handig wanneer je aan je portfolio werkt.

Functie:
Als vrijwilliger licht en verzorg je het Licht en Geluid tijdens de voorstellingen en concerten. Je bent verantwoordelijk voor het op- en afbouwen van de techniek. Je werkzaamheden bestaan verder uit het verzorgen van het lichtplan, het klaarzetten van microfoons en versterkers, mengtafel en het soundchecken.

Profiel:
- Een deskundig vrijwilliger leert je hoe het licht en geluid bij een concert of  voorstelling verzorgd    moet worden.                                                      
- Werktijden in overleg.
- Flexibel inzetbaar.
- Affiniteit hebben met licht en geluid.

Als je interesse hebt dan kun mailen naar: lucette.houweling@kulturhusepe.nl.

Voor informatie kunt je contact opnemen met Lucette Houweling, manager Kulturhus EGW.Telefoon: 0578-616775 ( ma. di. en do.)