Kindervoorstelling: Man met het Stenen Hart (6+) - Stichting Garage TDI

Hans woont met zijn moeder en de koe en de geit in een schamele hut in het bos. Ze zijn arm, maar gelukkig en tevreden. Daar komt echter verandering in als achtereenvolgens de geit, de koe en zijn moeder sterven. Hans wordt zo verdrietig dat hij alleen nog maar kan huilen. ‘Had ik maar een hart van steen’ verzucht Hans.
Een klein mannetje verschijnt. Hij biedt hem een hart van steen aan, in ruil voor zijn tranen. Gretig gaat Hans op het aanbod in. En floeps! Daar heeft hij een stenen hart. Het voelt wel een beetje koud en zwaar in zijn borst maar hij hoeft in elk geval niet meer te huilen.
Gevoelloos trekt Hans de wijde wereld in. Hij wordt rijk, trouwt met een beeldschone prinses, wordt beroemd en bewonderd, maar gelukkig wordt hij niet. Ontevreden vertrekt Hans en laat de prinses in tranen achter. Het kan hem niets schelen, haar tranen laten hem koud. Hij heeft immers een stenen hart! Zoals het in een sprookje hoort loopt alles toch goed met hen af en wordt bewezen dat ware liefde in staat is zelfs het hardste hart te breken.
Man met het Stenen Hart is een theatervoorstelling over empathie, communicatie, emoties en omgang met elkaar. Het is een vertelling met 2D-figuren in een miniatuur coulissendecor geïnspireerd op middeleeuwse schilderijen.

Voorafgaand aan de voorstelling staat de Pannenkoekenkar van De Honingpot klaar om iedereen te laten smullen!

Kindervoorstelling: Man met het Stenen Hart (6+) - Stichting Garage TDI

Logo's

Leeftijd: 6+

Aanvang: 15.00 uur
Entree 8,50 euro (voorprogramma vanaf 14.00 uur).

Klik hier om kaarten te reserveren:

Datum