Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cabaret: Finalisten Tour “Let’s make Comedy” 2022

november 12 @ 20:00 - 22:00

€16,50

De finalisten Let’s make Comedy van 2022 zijn:

Ayşe Kübra Küpeli
Ayse is een 29 jarige comedian die maar al te graag over haar leven vertelt. Zo reist ze rond in Nederland en België om anderen te vinden die net zo sarcastisch zijn als zij en niet bang zijn om alles te bespreken. Als beginnende comedian is zij op zoek naar levensantwoorden.

Thomas van der Hulst
Thomas van der Hulst, ‘animal de scène’. Is al zijn gehele leven comedian, de laatste paar jaar ook op de Nederlandse podia. Hij probeert met man en macht de boel te professionaliseren.

Wina Ricardo,
Wina Ricardo raakte de kern van wat stand-up zo leuk maakt en
mocht de persoonlijkheidsprijs in ontvangst nemen. Zij is klein en oogt onschuldig. Maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament (vader komt van Curaçao en moeder is half Moluks half Nederlands), snelle grappen en grote bewegingen maakt ze het publiek aan het lachen en spaart daarbij niemand (vooral zichzelf niet!).

Yannick Noben, de winnaar van 2022
“Met zijn niet alledaags beroep zijnde ontmijner binnen Belgische Defensie is deze kandidaat al zonder humor het luisteren waard. Hij heeft aparte invalshoeken en sleurde in Belgie al enkele comedy prijzen in wacht. Hij had uitmuntende interacties met het publiek en speelde simpelweg de zaal plat.

Entree: € 16,50 incl. drankje

Gegevens

Datum:
november 12
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€16,50
Evenement Categorie:

Locatie

Rabozaal