Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cultureel café: Koren middag, Zang en Vriendschap

november 20 @ 15:00 - 17:00

Gratis

O.l.v. Marten van der Worp

Gemengd Koor Zang & Vriendschap o.l.v. Marten van der Worp

Gemengd Koor Zang & Vriendschap is een begrip in Emst en omstreken. Op dit moment telt het koor zo’n 40 enthousiaste mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Het repertoire bestaat voornamelijk uit lichte muziek. Ook nummers uit musicals en Nederlandstalige stukken komen aan bod.

Song and Relation

Song and Relation is opgericht als een dameskoor, maar in 2020 is er voor een nieuwe visie gekozen. Hierdoor is Song and Relation een gemengd koor geworden voor dames en heren vanaf 18 jaar. Op dit moment bestaat het koor uit zo’n 30 leden. Het koor zingt voornamelijk vijfstemmig. Het repertoire bestaat uit Engelstalige popmuziek, lichte muziek en musical.

In Between

Jong, fris en enthousiast: dát is In Between uit Emst. Bij deze zanggroep zingen jongens en meiden van ongeveer 12 tot en met 21 jaar. Het koor is er voor jongeren die de leeftijd van het kinderkoor ontgroeid zijn, maar nog iets te jong zijn om bij Song & Relation of het Gemengd Koor te zingen. Dit verklaart meteen de naam van het koor, die letterlijk ‘er tussen in’ betekent.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit top40-hits.

Kinderkoor Zang & Vriendschap

Kinderkoor Zang & Vriendschap bestaat alweer 73 jaar! In al die jaren hebben er al heel wat kinderen met heel veel plezier gezongen bij dit vrolijke koor. Op dit moment zijn er nog zo’n 15 enthousiaste kinderen die iedere donderdag de longen uit hun lijf zingen. De kinderen zingen liedjes van Kinderen voor Kinderen, musicalliedjes en enkele liedjes uit de Top 40.

Next!

Het koor Next! is de nieuwste aanwinst van de vereniging. Op dit moment bestaat dit koor uit 10 enthousiaste leden. Next! is een koor dat op hoog niveau zingt en is er voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die een stapje verder durven én kunnen nemen. Een stemtest en auditie zijn dan ook vereist voorafgaande aan deelname bij dit koor. Het repertoire wordt langzaamaan uitgebreid en bestaat uit verschillende genres. Denk hierbij aan aan de top40-hit Firework van Katy Perry, een mooie medley van Simon & Garfunkel, maar ook het Franse Une Belle Histoire van Michel Fugain, een olden-goldie van Freddie Mercury; Love of my life en het opslepende Rise Up van Andra Day.

Gegevens

Datum:
november 20
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Rabozaal