Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cultureel café: Matrozenkoor Apeldoorn en Tinus van Huffelen

oktober 30 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Het Matrozenkoor Apeldoorn ook wel het “Goede Doelenkoor” genoemd, bestaat uit een groep matrozen die met veel plezier zingen voor goede doelen.

Wij hebben 30 matrozen aan boord en gemiddeld zingen we bij een optreden met ongeveer 20 matrozen. We zingen matrozen- en feestliedjes en dat blijkt in de praktijk een goede mix te zijn voor een gezellige middag of avond. Onze doelgroep waardeert de Nederlandstalige liedjes heel erg en daardoor wordt er vaak lekker meegezongen. Om nog meer beleving te krijgen hebben we sinds kort, waar mogelijk, aan onze optredens een meezingscherm toegevoegd. Daarop projecteren we de liedjes, zodat ook onze bezoekers volop met ons mee kunnen zingen. We hebben dit het afgelopen jaar bij diverse optredens uitgetest en het was een groot succes.

Eenmaal per jaar worden onze goede doelen door de leden zelf gekozen. De uitgekozen goede doelen krijgen van het Matrozenkoor Apeldoorn een aangename muzikale middag of avond aangeboden, met daarbij een mooie cheque als financiële ondersteuning.

Het Matrozenkoor Apeldoorn treedt met regelmaat op tijdens verschillende activiteiten. Zoals: jaarmarkten, braderieën, fiets- of wandel4-daagse en voor diverse instellingen zoals serviceflats, verpleeghuizen en zorginstellingen.

Voor nog meer informatie, kijk op: www.matrozenkoorapeldoorn.nl

 

De troubadour Tinus van Huffelen, voor de meeste mensen een welbekende Epenaar. Hij treedt op bij vele evenementen en dat staat garant voor een hele gezellige middag. Hij zingt bekende Hollandse liedjes  van o.a. Nick en Simon, Guus Meeuwis en vele andere zangers vanaf de jaren 60 tot nu. Wij hopen deze middag weer te mogen rekenen op uw komst.

Gegevens

Datum:
oktober 30
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Rabozaal