Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cultureel café: Musiv4All en de Mannen

januari 30, 2022 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Gemengd koor Enjoy en De Mannen uit Heerde

Dit optreden wordt geheel verzorgd door deze twee koren van de muziekvereniging ‘Music4all ‘uit Heerde.

Onder de bekende en bezielende leiding van dirigent Marten v.d. Worp zingt Enjoy een afwisselend repertoire: van ingetogen ballads tot meer swingende nummers –  van jaren ’40 tot hedendaagse(koor)muziek. Het repertoire is meertalig maar ook in hedendaagse Nederlandse liederen is voorzien. Voor elk wat wils dus!

Na een wat aarzelende start in 2006 is Enjoy inmiddels uitgegroeid tot een gemengd koor van ongeveer 30 leden dat regelmatig wordt gevraagd voor optredens. Naast het plezier in het zingen, is de onderlinge sfeer heel belangrijk en natuurlijk de kwaliteit van de zang. Hieraan wordt hard gewerkt in de wekelijkse repetities in café de Spikke in Heerde.

Het optreden van vandaag wordt gebracht in samenwerking met ‘De Mannen’en het wordt beslist een unieke kijk en – luisterervaring.

Achter de naam ‘De Mannen’ gaat een vierstemmige vocal group schuil van ongeveer 13 mannen die zich ‘jong genoeg’ voelen en die niet bang zijn om hun emoties in de muziek te leggen. Hun repertoire van Rock&Roll tot romantiek is een verrassende mix van ernst en humor en wordt met veel plezier voor het voetlicht gebracht.

Kom en laat u verrassen!

Gegevens

Datum:
januari 30, 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Rabozaal