Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cultureel café: Rock Oud en Loud en Yko en Annelie

maart 19 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Rock OuD Loud
Begonnen in 2013 in Kampen maar snel overgewaaid naar Zwolle, Epe en inmiddels ook Apeldoorn: Rock OuD Loud, het energieke 55+ koor dat vooral iets steviger werk uit de jaren 60 en 70 zingt (The Beatles, Status Quo, CCR, The mama’s and the papa’s, The Small Faces, The Kinks, The Beach Boys, etc.). Inmiddels zijn de vier Rock Oud Loud koren onder leiding van Yko Hoekstra een doorslaand succes en heeft Rock Oud Loud in totaal al meer dan 150 leden op de lijst staan waarvan Epe er 45 onder zijn hoede heeft. Ook het repertoire blijft maar groeien met al meer dan 40 songs op de teller. Maar hoe kan dat ook anders met een onuitputtelijke bron van mooie muziek uit de jaren 60 en 70!

Annelie en Yko
Annelie en Yko weten met enkel een gitaar en hun prachtige tweestemmigheid iedereen te raken. Hun repertoire bestaat uit meeslepende songs van o.a. Simon & Garfunkel, Frans Halsema, Sting, The Beatles en nog veel meer. Naast optreden als duo kennen we Annelie en Yko natuurlijk ook van hun rollen bij het Zwols Muziektheater (JCS, De drie Musketiers, Chess en Urinetown) en van hun koren Net Ernaast en Rock OuD Loud.

 

Het Cultureel café begint om 15.00 uur. De deuren van Kulturhus EGW gaan 14.45 uur open. Er is plek voor maximaal 150 bezoekers. Dus kom op tijd om er zeker van te zijn dat je deze gezellige middag een plekje kunt bemachtigen.

Gegevens

Datum:
maart 19
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Rabozaal