Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Graficus

oktober 10 @ 15:00 - 17:00

 

Mannenmonologen en Liefde op anderhalve meter afstand.

 

Mannen zijn vreemde wezens, ze lijken zelden na te denken, ruiken naar verschraald bier of whisky en kunnen met wapens menig roofdier verschalken. Toch zijn het ook watjes, ze smelten als was onder kundige handen.

Vier mannen van Toneelgroep Graficus spelen monologen die op zich niet zo veel met elkaar te maken hebben. De monologen variëren in lengte, een aantal ervan zijn ernstig van aard, een aantal andere uitermate humoristisch.

Graficus heeft een rijke historie. De groep bestaat inmiddels ruim 86 jaar. Stukken van Shakespeare, Molière, Heijermans en Ayckbourn waren zeer succesvol. Zowel ernstige als humorvolle stukken werden en worden op de planken gebracht onder deskundige begeleiding van professionele regisseurs.

De mannen van Mannenmonologen (Gerard de Jong, Henk Rijke, André van Es en Eltjo Herder) hebben bij elkaar meer dan honderdvijfentwintig jaar ervaring als acteur en deels regisseur. Alle vier hebben ze glansrijke hoofdrollen gespeeld in uiteenlopende stukken. Hun ervaring en deskundigheid brengen ze samen in de voorstelling Mannenmonologen. Niet te missen, dus kom naar het Kulturhus op 10 oktober!

Naast Mannenmonologen willen we u ook op 10 oktober verrassen met monologen en dialogen over de liefde, gespeeld door andere leden van Graficus. We noemen het voorlopig “Liefde op anderhalve afstand”. Misschien kent u Niels Heij, inwoner van Epe. Hij speelt mee. Nog een extra reden om te komen.

Gegevens

Datum:
oktober 10
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rabozaal