Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kindervoorstelling Dansstorm Oost: NATUURlijk

oktober 20 @ 14:30 - 16:00

Op 20 oktober geeft Dansstorm Oost de jeugdvoorstelling NATUURlijk. Deze dansvoorstelling met film en animatie is eigenlijk een reis door de veranderende natuur. De centrale vraag daarbij? Wat kan de mens doen om de natuur te behouden?

De voorstelling begint om 14.30 uur. Entreekaartjes kosten 8,50 euro.

Iets meer over de voorstelling? NATUURlijk neemt je mee op een bijzondere reis door de natuur. Vliegend door het wolkendek, zwemmend onder water en dansend tussen groene bladeren ervaar je hoe het is in de natuur. Maar het landschap verandert. Er komen steeds meer wegen, meer afval en de zee spoelt over het land. Wat kunnen we doen om de natuur te behouden? Met de hulp van kinderen worden oplossingen gezocht. Van bovenaf worden filmbeelden geprojecteerd op een witte dansvloer. De dansers dansen met, tussen en in de natuur. Als publiek zit je om deze dansvloer heen. Van heel dichtbij ervaar je de dynamische dans en verstilde filmbeelden. De voorstelling is een kunstzinnige ervaring die spreekt tot het hart. Kinderen worden geprikkeld tot reflectie over de natuur, het milieu en de eigen rol in natuurbehoud.

(Choreografie/Concept: Dansstorm Oost | Dans: Julia Dieckmann, Judith Naber, Kim Tuerlings en Marlies Weeting | Film en techniek; Johan Kézér | Muziek edit: Jan Paul de Bondt | Kostuumontwerp: Ilse Evers | Regie advies: Karin Post en Margreet Luitwieler)

Gegevens

Datum:
oktober 20
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Categorie: