Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing Klaas Wilting: ‘Code Blauw’

oktober 28 @ 20:00 - 22:00

Klaas Wilting geeft zaterdag 28 oktober een bijzondere lezing in Kulturhus EGW. In ‘Code Blauw’ vertelt de voormalig politiewoordvoerder over zijn jaren als politieman. Hij gebruikt daarbij prachtig beeldmateriaal.

Aanvang van deze avond: 20.00 uur. Entreetickets voor deze bijzondere lezing kosten 17,50 euro.

 

Iets meer over deze lezing? Oud-politiewoordvoerder van de Politie Amsterdam Klaas Wilting komt naar Epe om te vertellen over zijn roerige jaren als agent van politie en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt. Klaas stond bij alle zaken vooraan en dat bleek meer dan genoeg voor een eigen theatershow. De opkomst van softdrugs, heroïne, XTC, cocaïne et cetera. De ontvoering van Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer komt ook aan bod. Andere onderwerpen die behandeld worden? Verschillende liquidaties, de Yab Yum-brand in de seks- en goktent Casa Rosso, de Satanskerk, de Bijlmerramp en nog veel meer.

Het geheel wordt gelardeerd met prachtige filmbeelden uit zijn tijd als politieman en politiewoordvoerder en veel nieuw in Amsterdam opgenomen beelden. Klaas belooft een leerzame, mooie, soms verdrietige en spannende avond. Na afloop signeert Klaas zijn boeken ‘De roerige jaren van een politiewoordvoerder’ en ‘Gevaar loert overal’. Deze boeken zijn direct na de voorstelling te koop.

Gegevens

Datum:
oktober 28
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: