Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klassiek concert: Maxime Snaterse en Deborah Witteveen

november 7 @ 15:00 - 17:00

€10

Maxime Snaterse

Piano spelen is de passie van Maxime. Ze heeft zowel haar bachelor als haar master cum laude afgesloten. Zij heeft verschillende prijzen gewonnen, onder andere bij het Prinses Christina Concours en het Steinway Pianoconours. Met haar ensembles won zij ook enkele prijzen. Maxime heeft een gevoelige en expressieve manier van spelen.

Maxime staat daarnaast open voor samenwerkingen met andere kunstdisciplines; zo heeft zij in augustus 2020 in samenwerking met het Nieuw Utrechts Toneel de voorstelling Graven gespeeld samen met acteur Greg Nottrot.

Maxime is actief, leergierig en heeft brede interesses. Naast haar muzikale studies en activiteiten, begon zij in 2016-2017 met haar bachelor Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente (2019 afgestudeerd) en heeft zij vervolgens in 2020 haar Master Business Administration afgerond. Op de eerste plaats blijft ze echter de gedreven, enthousiaste en opmerkelijke pianiste, die haar fascinatie voor de klassieke muziek wil delen met het publiek.

Momenteel vormt ze o.a. een duo met saxofonist Deborah Witteveen.

Deborah Witteveen

Ook Deborah heeft haar bachelor en master studie cum laude afgerond. Deborah was driemaal prijswinnaar bij het Prinses Christina Concours en daarna behaalde zij nog meer prijzen. Zoals recent De Kunst aan de Dijk Prijs voor Jong Talent 2021. Als Deborah het podium opstapt gebeurt er iets. Met haar expressieve uitstraling en haar krachtige, romige saxofoongeluid pakt zij de hele zaal in, wat zij ook speelt. Zij voelt zich thuis in een brede waaier van muzikale stijlen. Inmiddels speelt ze regelmatig mee in het Nederlands Blazers Ensemble.

“Zodra ik begin te spelen, verandert de wereld om mij heen en ga ik volledig op in de muziek. In mijn hoofd vormen zich de prachtigste klanken en wonderlijkste verhalen. Om dat te delen met het publiek is iets wonderlijks en dat is de reden waarom ik muziek maak. Ik kan enorm genieten van het klassieke saxofoonrepertoire wat ik dan ook regelmatig uitvoer met mijn vaste pianiste Maxime Snaterse”.

 

Gegevens

Datum:
november 7
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Rabozaal