Popquiz Kulturhus: “Achterin De Platenkast”

januari 23, 2022 @ 14:00 - 17:00

€7,50

Achterin de Platenkast verzorgt 23 januari wederom de Kulturhus Popquiz. Ze slaan daarbij geen enkel genre over. Van monumentale rockklassiekers tot hardcore, van prachtige ballads tot Hollandse meezingers, van hiphop tot heavy metal, álles komt langs. Bereid je dus op voor op een flinke duik in de geschiedenis van de popmuziek.

Achterin de Platenkast is in 2015 begonnen als een blog over muziek. Inmiddels uitgegroeid tot een community met zo’n 500 volgers op Facebook en Twitter. Het collectief muziekliefhebbers achter Achterin de Platenkast organiseert al een paar jaar popquizzen in de regio. Elke keer weten zij weer een hoogwaardige quiz neer te zetten met voor elk wat wils. Jong, oud, man, vrouw, muziekfreak of gewoon liefhebber? Voor iedereen zit er wel wat muziek of herkenning bij.

In januari 2020 waren zij voor de eerste keer in het Kulturhus en het was direct een groot succes. Voor iedere muziekliefhebber niet te missen!

Reserveren via de website van het Kulturhus of via Achterin de Platenkast.

Entree: € 7,50 per team

.