Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondagmiddag concert – Anastasia Ferulova en Frank van de Laar

maart 8 @ 15:00

€8,50

Celliste Anastasia Feruleva verzorgt 8 maart een concert met pianist Frank van de Laar. Anastasia is volgens critici één van de meest veelbelovende Europese cellisten van haar generatie. Wanneer je haar hebt horen spelen, dan heb je ervaren dat ze expressiviteit met authenticiteit combineert. Haar gepassioneerde uitvoeringen en interpretaties van klassieke composities zijn ‘intens tot aan de allerlaatste noot’, aldus een artikel uit een Duitse dagkrant. Ze is actief als solist, maar maakt ook vaak kamermuziek met andere musici zoals Raphael Wallfisch, Michel Strauss, Philippe Graffin, Rick Stotijn en Vladimir Mendelssohn.

In oktober 2018 bracht ze haar debuut-cd (‘Ballets Russes’) uit met de welbekende pianist Frank van de Laar. Met hem geeft ze op 8 maart een bijzonder Zondagmiddagconcert.

Van de Laar (eveneens professor aan het Artez conservatorium in Zwolle) speelt divers werk dat loopt van Bach tot aan hedendaagse componisten. Deze middag spelen ze werken van György Sándor Ligeti, Johannes Brahms, Claude Debussy en George Enescu.

Gegevens

Datum:
maart 8
Tijd:
15:00
Kosten:
€8,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Rabozaal