Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zondagmiddag concert – Ensemble Serenova

februari 2, 2020 @ 15:00

€8,50

Zondagmiddag concert

Ensemble Serenova

Symfonieorkest Serenova heeft inmiddels bijna 30 jaar zijn wortels in het Eper muziekleven. Dit keer worden de toehoorders wederom door het orkest meegenomen langs een stukje interessante muziekgeschiedenis.

Het repertoire dat Serenova wekelijks op de lessenaar heeft staan, beslaat een periode van ruim 300 jaar. Arrangementen van componisten als Bach en Händel worden wekelijks gerepeteerd. Het orkest onder leiding van dirigent Marcel van der Wulp gaat de luisteraar ook dit keer weer een mooie, ontspannen muzikale middag voorschotelen. De concertbezoeker krijgt een kijkje in de keuken van een amateur-symfonieorkest.

Projectorkest Serenova is bestemd voor inwoners van Epe en omgeving. Iedereen die een instrument bespeelt, dat past binnen een symfonieorkest, is van harte welkom om zich in te schrijven. Eerst even de sfeer proeven, voordat jij je definitief inschrijft? Start met een knipkaart. Je speelt dan vijf orkestrepetities mee à 7,50 euro per avond. De repetities vinden vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur plaats in het Harmoniegebouw aan de Lange Veenteweg in Epe.

Gegevens

Datum:
februari 2, 2020
Tijd:
15:00
Kosten:
€8,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Rabozaal