Zita Noordenburg houdt een expositie met haar leerlingen van 18 april t/m 27 mei 2022

De schilderclub is gestart in het voorjaar van 2012 in Terwolde en na een paar jaar is deze verhuisd naar De Patrijsweg 2 in Epe. In de expositie is een selectie te zien van persoonlijke voorkeuren. Dus heel divers!

Belangrijk bij het schilderen is dat je een binding hebt met je onderwerp. Je maakt een welbewuste keuze door bijvoorbeeld foto’s te verzamelen, je gevoel te weer te geven, samen aan een onderwerp te werken, een techniek willen leren of bv iemand blij willen maken met jou schilderij.

Op vrijdagavond 20 mei 19.00 uur is er een gezellige bijeenkomst voor de huidige cursisten en belangstellenden. Een trotse Zita heet u welkom!