Fotoclub AFV Epe viert 65 jaar bestaan met

GRAND SALON de la PHOTO

Met hun Grand Salon de la Photo organiseert Fotoclub AFV Epe ieder jaar een toonaangevende foto expositie met gast-exposanten. In dit jubileumjaar van 65 jaar Fotoclub AFV Epe en 100 jaar Fotobond exposeren de leden van de Fotobond Landelijke groep SMARTPHONE FOTOGRAFIE. Nog geen jaar geleden opgericht en nu al met een boeiende foto tentoonstelling in Epe!

De opening is donderdag 3 maart om 20.00 uur.

Foto Marloes van Slobbe , Eye see beauty

De jubilerende Fotoclub AFV Epe heeft met deze landelijke groep fotografen exposanten in huis ‘die er toe doen’. “Dat we deze primeur in huis hebben is echt geweldig” zegt desgevraagd voorzitter Rosette Peeters. “Het zijn toch de nieuwe ontwikkelingen!”.

De smartphone fotografie is Fotografie met een grote F. Het fotograferen èn bewerken op de smartphone is inmiddels wereldwijd toonaangevend geworden. ‘Het nieuwe fotograferen, waarin zoveel facetten en mogelijkheden gebundeld worden’. De omschrijving  ‘smartphone fotografie is emotionele fotografie’ geeft aan dat smartphone-fotografen heel speciaal  bezig zijn. En dat ze nog lang niet aan het einde van hun zoektocht zijn!

Foto Marijke Boonstra – De wereld draait door

De officiële opening, door de kersverse voorzitter van de 100 jarige Fotobond, Cora Sens uit Deventer, is op donderdag 3 maart 2022 om 20.00 uur in het Kulturhus EGW Epe. Aansluitend zullen de exposerende fotografen, samen met de enthousiaste bezoekers, de expositie gaan bekijken en toelichten.

Uiteraard is iedereen van harte welkom!

Locatie: Kulturhus EGW, Stationsstraat 25 te Epe.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00 uur tot 19.00 uur

Informatie: secretaris@afv-epe.nl