Nieuws

7 november t/m 1 december 2019 | Het thema ‘MILIEU’ staat centraal in de foto expositie die de hele maand november hangt in het Kulturhus EGW te Epe. ‘Een onderwerp waar je als fotograaf op veel verschillende manieren naar kunt kijken’, aldus de toelichting op deze tentoonstelling.

‘Waar je als bezoeker de confrontatie aangaat, jouw eigen verhaal mag maken’. Dat is wat de leden met hun foto’s willen: nadenken over het milieu, in al haar facetten, gevangen in uiteenlopende fotobeelden. Het gaat immers iedereen aan!

De opening is op donderdag 7 november om 19.30 uur (half acht).

Hans Brongers, de bekende fotograaf en auteur van ‘Over foto’s gesproken’ opent niet alleen, hij verzorgd ook aansluitend een heel interessante lezing in de Rabozaal.

Dit alles wil je niet missen !! Iedereen van harte welkom. Informatie www.afv-epe.nl en secretaris@afv-epe.nl