Kindervoorstellingen

Dit jaar verblijven Sinterklaas en zijn pieten een paar dagen in het Kulturhus EGW! Op 1 en 2 december kan je het Kulturhus bezoeken en loopt je de kans dat je Sinterklaas en zijn pieten tegenkomt. Iedereen is van harte welkom! Op 1 december ben je van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur. En op 2 december tussen 10.00 en 17.00 uur.

Kleurplaat downloaden en prijs winnen?

Ook leuk? Via deze link is er een kleurplaat te downloaden. Deze kun je vóór 1 december inleveren bij Kulturhus EGW. Daarmee zijn er veel leuke prijzen te winnen!

Iets meer weten over Het huis van Sinterklaas? Met een Pietenpaspoort ga je het Kulturhus EGW door en kom je van alles tegen. Je kan meedoen aan tal van activiteiten en in verschillende kamers een kijkje nemen. En natuurlijk breng je een bezoek aan Sinterklaas. Ga jij met hem op de foto?

Tickets à 3,50 euro zijn te reserveren via deze link.

Kleurplaat Het huis van Sinterklaas Kulturhus EGW