Nieuws

De expositie is van 3 december t/m 3 januari

De schilderijtjes in de gangen zijn van mijn hand. Mijn naam is Koby Kuipers en ik ben 62 jaar en ik maak al jaren schilderijtjes op A4 met allerlei thema’s en soms met allerlei materialen. Op de schilderijen zijn de details en dieptes versterkt met Hobbydots, een niet alledaagse combinatie met een geweldig effect. Er is o.a. een serie met gezichten waarbij het kantwerk, de kleding, de haren en de sieraden bestaan uit Hobbydots. Ook de series vogels, dieren en vlinders zijn kleurrijk door de glimmende details.

Ik heb in Afrika gewoond en reis veel. Dat is terug te zien in de kunstwerkjes. In de loop van de jaren heb ik ook grote schilderijen gemaakt en allerlei materialen bewerkt. Ook vind ik het leuk om het schilderij aan te vullen met kalligrafie- schoonschrijven met een mooi gedicht. De laatste jaren heb ik ook het Zengtangle ontdekt, waar je mooie mandala’s groot en klein van kunt maken. Maar ook allerlei andere vormen mee kunt versieren. Eigenlijk leg je in een deel van de tekening, net als bij mandala’s steeds weer dezelfde herhaling vast. Het is heerlijk rustgevend.

Heb je interesse, of wil je iets laten maken, of kopen kun je contact opnemen via de email a.van.bergen@planet.nl of door mij te bellen 06-18449774.