Nieuws

UITNODIGING | Zaterdag 2 november van 12 tot 18 uur | 

Ben jij een Harry Potter-fan en zou je wel eens op een zelfgemaakte bezem willen stappen om een potje zwerkbal te spelen? 

Nou dat kan! Na het succes van vorig jaar heeft het Kulturhus EGW in Epe namelijk besloten opnieuw een Pompoen Potter Party te organiseren. Dit keer is als datum zaterdag 2 november uit de hoge Sorteerhoed gekomen.

Neem gerust je broertjes, zusjes, vader, moeder, oma en opa mee, want er is voor iedereen wat te doen èn te proeven. Zo waan je je bij de stand van De Kattenketel op de Wegisweg en zijn er onder meer workshops pompoensnijden, en pompoenen maken van keramiek. Je kunt je laten fotograferen als medeleerling van Harry, Ron en Hermelien, toverdranken maken en je kunt pompoenbollen of -soep komen eten of proeven van pompoensap en de volwassenen zelfs van pompoenbier!

De entree bedraagt een euro. De workshops kosten 1,50 euro, en sommige zijn zelfs gratis zoals je eigen bezem maken en zwerkbal leren van echte profs!

Kortom: oefen je toverspreuken en bedenk vast hoe jij je wilt laten zien op het ‘Zweinstein’ van Epe, want hoe meer mensen verkleed komen hoe leuker het is!