Zondagmiddagconcert: Pamoja

Pamoja is een uniek muziekgezelschap, opgericht door de getalenteerde musici Annemieke Hereijgers (dwarsfluit) en Marleen de Bakker (harp). Zij treden op als duo of in combinatie met altviool (Elisa Karen Tavenier) of cello (Maya Fridman).
Pamoja is een avontuurlijk ensemble, dat zich richt op zeer verschillende muziekstijlen. Het repertoire loopt van J. S. Bach tot de hedendaagse componist T. Takemitsu. De muziekgroep wordt geroemd om het mooie samenspel en won in 2015 de prijs voor het beste ensemble van het Utrechts Conservatorium. Pamoja heeft een grote interesse in hedendaagse muziek en werkt graag samen met componisten.
Naast de reguliere optredens zoals deze in Kulturhus EGW, speelt Pamoja sinds 2015 voor de stichting Live Music Now. Deze stichting organiseert belangeloos concerten voor mensen die zelf niet in de gelegenheid zijn om concertzalen te bezoeken. Zo speelde Pamoja in psychiatrische inrichtingen, verzorgingshuizen en scholen voor speciaal onderwijs. Vanaf dit jaar zal Pamoja tevens concerten verzorgen voor de Stichting Muziek in Huis.

Zondagmiddagconcert: Pamoja

Aanvang: 15.00 uur
Entree 8,50 euro
Zaal: ds. Prinszaal

Klik hier  om kaarten te reserveren:

Datum
april 2019
Filmliga
Filmliga Epe organiseert elk…
Zondagmiddagconcert: Fasna Kamermuziek
AFGELAST  
Kulturpannetje
Open eettafel, entree 8 euro…
Filmliga
Filmliga Epe organiseert elk…
mei 2019
Kindervoorstelling: Man met het Stenen Hart (6+) - Stichting Garage TDI
Hans woont met zijn moeder en…
Filmliga
Filmliga Epe organiseert elk…
Kulturpannetje
Open eettafel, entree 8 euro…
juni 2019
33PlusXLParty
Op zaterdag 1 juni komt de…