Cultureel Café: De Olde Deerns

De Olde Deerns verzorgen 24 februari een optreden  tijdens het Cultureel Café. Oud staat overigens niet persé voor senioren, maar voor oud-leden van Jong Gelre Twello. Tijdens een reünie in 1998 werd een revue opgevoerd, met daarin één dialectliedje. Dat liedje (‘Iesselland’) is de basis geworden van de oprichting van De Olde Deerns.
Freke, Hetty en Nel hebben de afgelopen 10 jaar een groot repertoire opgebouwd van mooie liedjes en gedichten/voordrachten over vroeger en nu, over liefde, dialect en andere onderwerpen. Soms bestaande liedjes, soms zelfgeschreven liedjes, verhaaltjes die worden uitgespeeld, gedichten. Met één overeenkomst: alles in het dialect. Het dialect geeft een band, geeft je het gevoel, dat je elkaar snapt. Ook mensen die geen dialect spreken, genieten van een optreden van De Olde Deerns.
Het programma van de dames is soms hilarisch, soms ontroerend, maar altijd met veel herkenning. Het staat garant voor een heerlijke middag vol van ontspanning.

Cultureel Café: De Olde Deerns

Vrij entree