Paul van Vliet ‘Leesvoorstelling’

Nadat hij in mei 2018 zijn allerlaatste grote show speelde, keert Paul van Vliet terug als schrijver. Hij leest voor uit zijn nieuwste boek Brieven aan God en andere mensen, dat in oktober zal verschijnen. Hij vertelt zijn verhalen in de intimiteit van de zaal van Kulturhus EGW en laat zich op een zeer persoonlijke manier kennen. Zonder hulpmiddel, alleen met zijn, o zo herkenbare, stem. Heel dichtbij en interactief met zijn publiek.
Cabaretier, zanger, schrijver, acteur, musicalster, ambassadeur van Unicef en oprichter van Theater PePijn: Paul van Vliet (1935) behoort tot de veelzijdigste en succesvolste van alle Nederlandse en Vlaamse cabaretiers. Veel van zijn liedjes en toneeltypes zijn kleine monumenten geworden, die nog altijd beroemd zijn.

Paul van Vliet  ‘Leesvoorstelling’

Logo CPE

Logo FPK lichtgeel

Entree: 17,50 euro (tot en met 18 jaar 7,50 euro).

Reserveren via www.cultureelplatformepe.nl