Nieuws

Dag allemaal,

Wij zijn Anka, Wousje en Maaike van ArtEZ in Zwolle. In samenwerking met KoppelSwoe en Cultuurplein Noord Veluwe zetten wij een project op om ouderen in het centrum van Epe te verbinden. 

We zijn begonnen met het Doorgeefboek, een gezellig boek waar verhalen/tekeningen met elkaar gedeeld kunnen worden. U kunt hier anoniem een leuk verhaal of een tekening in maken. U mag natuurlijk ook signeren. Als u ermee klaar bent geeft u het aan iemand in de buurt.

Als tweede stap willen we in december een gezellige avond gaan organiseren in het Kulturhus EGW voor, met en door ouderen.

Daar hebben we uw hulp bij nodig! Als u ideeën heeft voor leuke gevarieerde activiteiten horen we dit graag. Misschien heeft u ervaring met het organiseren en begeleiden van activiteiten en wilt u deze talenten weer inzetten. Laat het ons weten.

De komende weken ziet u ons waarschijnlijk op dinsdag in het centrum van Epe. Daar komen we graag met u in contact. Ook via de verschillende sociale media komen we graag met u in gesprek.

Tot gauw!