Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amazing meezingfestijn: Epe zingt Hazes

juni 22 @ 20:00 - 23:00

Voor het eerst in Epe, voor het eerst in de grote zaal van Kulturhus EGW: het meezingfestijn Epe zingt Hazes. Dit wil je niet missen! Bijzijn = meemaken! Zing jij ook mee?

 

Romée Vlasveld, Danny Kronmöller en Martijn Joostema zingen tijdens ‘amazing meezingfestijn’

EPE – De programmaraad van Kulturhus EGW in Epe heeft dit jaar een nieuw evenement bedacht voor een grote groep liefhebbers. De naam? Epe Zingt Hazes. Deze titel verklapt al het nodige over de inhoud van de avond. Als je houdt van de muziek van André Hazes (en de muziek van zijn twee kinderen André Junior en Roxeanne), dan ben je zaterdag 22 juni van harte welkom in de Grote Zaal van de voormalige Eper Gemeentewoning.

Samen zingen, een beetje karaoke en genieten van diverse lokale artiesten! Romée Vlasveld, Danny Kronmöller en Martijn Joostema zullen deze avond vele liedjes zingen. Dat wordt genieten geblazen van deze volksmuziek van de bovenste plank! Epe Zingt Hazes belooft oprecht een ‘amazing meezingfestijn’ te worden.

Karaoke
Leef, Kapot, Bonny & Clyde, De Vlieger, Het Rode Licht. Het zijn stuk voor stuk liedjes die langs gaan komen tijdens dit meezingfestijn. Iets meer over de invulling van deze bijzondere avond? Naast luisteren kun je als publiek ook daadwerkelijk meedoen. Op gezette tijden gaat de microfoon rond zodat toeschouwers zelf mee kunnen doen. Een hapje, een drankje, alles is deze avond te verkrijgen. Verder is het vooral genieten geblazen van deze live gezongen Hazeskrakers.

Epe Zingt Hazes in Kulturhus EGW (Stationsstraat 25 Epe) vindt zaterdag 22 juni van 20.00 tot 23.00 uur plaats. Een avondje livemuziek, mede mogelijk gemaakt door lokale talenten. Dat moet haast wel een heel mooi feestje worden. Een dringend advies van de organisatie? Let op: Wees er deze avond snel bij! Er kunnen maximaal 150 personen in Kulturhus EGW. Entreekaartjes kosten 7,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via deze link.

Gegevens

Datum:
juni 22
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie: