Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meneer Monster: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

april 20 @ 14:30 - 15:10

Theatercollectief Meneer Monster speelt zaterdagmiddag 20 april de kindervoorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ in Kulturhus EGW. ‘Over een kleine mol…’ is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Iets meer over de voorstelling?

Mol komt boven de grond om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Iets meer over Meneer Monster?

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Meneer Monster is onder meer bekend van de voorstellingen ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’.

 

Aanvang: 14:30 uur

Tickets à 8,50 euro per persoon zijn te reserveren via deze link.

Gegevens

Datum:
april 20
Tijd:
14:30 - 15:10
Evenement Categorie: