Nieuws

Expositie Trudie Noordermeer

In het Kulturhus van 5 juni tot 12 juli

Trudie houdt van de natuur/landschappen en van strakke architectuur, twee contrasten die in haar werk zijn terug te vinden.

De laatste tijd overheersen de werken waarin ze de actualiteit volgt, zoals de kwetsbaarheid van de natuur, en wil ze de pracht ervan tevens uitdrukken.

De natuur, en met name de wereld van de planten en bomen, is voor haar een onuitputtelijke inspiratiebron. Ze is vaak te vinden in haar eigen tuin, die steeds ruiger wordt en waar ze een veld met wilde bloemen probeert uit te breiden / aan te leggen. In de natuur op de Veluwe wordt ze geraakt door de lichtinval van bomen en planten, vooral varens, ritmes en kleuren. De sfeer van die beelden probeert ze geabstraheerd vast te leggen.

Trudie Noordermeer is een multidisciplinair beeldend kunstenaar, die schildert met olieverf of in combinatie met gemengde technieken. Deze technieken (met powertex als medium) past ze ook toe voor het maken van beelden.

 

Meer van haar werk is vrijblijvend in haar atelier in Vaassen te bekijken. U kunt een afspraak met haar maken via de mail: trudie.noordermeer@xs4all.nl.

Zie voor meer informatie: www.trudienoordermeer.exto.nl of www.trudienoordermeer.exto.org (English)

Instagram: trudie.noordermeer

Facebook: (Kunst) Trudie Noordermeer