Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeugdtheatergezelschap PNT: Gustav en de Vliegfiets

februari 21 @ 14:30 - 15:15

Jeugdtheatergezelschap PNT voert woensdag 21 februari de kindervoorstelling ‘Gustav en de Vliegfiets’ uit in Kulturhus EGW. Vanuit liefde voor verteltheater vertellen de theatermakers Joeso Peters en Silas Neumann van PNT steeds spannende verhalen die de fantasie prikkelen. Met humor en muziek trekken ze de kijkers de verbeelding in. Het motto van deze kindervoorstelling die geschikt is voor 8 jaar en ouder? Als het niet kan, kunnen we het toch proberen?

Iets meer over de voorstelling?

Jan is op fietsvakantie met zijn ouders. Steeds heuvel op en heuvel af tot ze stranden op een camping in Zuid-Duitsland vanwege de regen. In een verkenningstocht in de omgeving leert hij Gustav kennen. Een uitvinder die vreemde instrumenten bouwt en verwarrende vragen stelt. ‘Is het Orkest af?’ Of ‘Kan je ook over het dal fietsen, in plaats van er doorheen?’

Jan wordt nieuwsgierig en ontdekt dat Gustav een grote droom heeft: een vliegfiets bouwen. Hij wil als een vogel van heuvel naar heuvel vliegen. Maar Gustav is oud. Lukt het met Jan’s hulp de droom in vervulling te laten gaan?

Gustav en de Vliegfiets is geïnspireerd op het werk en leven van Gustav Mesmer. Een voorstelling vol zelfgebouwde instrumenten over het najagen van dromen, het bevragen van de wereld, uitvinden en Vliegfietsen.

Regie: Silas Neumann // Tekst: Joeso Peters, Silas Neumann // Spel en muziek: Joeso Peters // Dramaturgisch advies: Rob Vriens // Vormgeving: Doan Hendriks en Louwe Noordhoff // Campagnefoto: Froukje de Jong // Grafische vormgeving: Serena Kloet // Illustraties campagnebeeld: Kaulane Huisman

 

Tickets à 8,50 euro zijn te reserveren via deze link.

Gegevens

Datum:
februari 21
Tijd:
14:30 - 15:15
Evenement Categorie: