Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wouter Monden: Stormbrein

februari 24 @ 20:00 - 22:00

Het stormt in het brein van cabaretier Wouter Monden. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met hem. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken. In zijn voorstelling ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Cabaretier Wouter Monden komt zaterdag 24 februari met zijn voorstelling naar Epe.

(foto: Jaap Reedijk)

Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”, aldus Wouter. Stormbrein wordt naar eigen zeggen ‘een gave, niet te missen show’.

Wouter Monden is de sympathieke host van de enige echte Elektra Podcast met ruim 75.000 luisteraars per maand. Hij interviewde inmiddels al meer dan 175 cabaretiers waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Najib Amhali, Philippe Geubels en Guido Weijers. Daarnaast is Wouter al jaren de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt hij regelmatig in verschillende comedyclubs.

Aanvang: 20:00 uur

Tickets à 17,50 euro per persoon zijn te reserveren via deze link.

 

NB. Cabaretdiner
In samenwerking met Grand-Café de Posthoorn, bieden we tijdens de drie cabaretvoorstellingen van dit seizoen (11 november, 24 februari en 8 juni) het zogenaamde Cabaretdiner aan. Mensen die een kaartje hebben gekocht, krijgen op vertoon daarvan bij deze Eper horecagelegenheid 10 procent korting op de rekening. En zelfs 15 procent als ze een driegangenmenu bestellen. Geef bij het reserveren van het tafeltje wel even aan dat je daarna naar Kulturhus EGW gaat. Zodat je ook zeker weet dat je op tijd in onze theaterzaal bent!

Gegevens

Datum:
februari 24
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: